Forårets arbejdsmiljøuddannelse i Århus flyttes til Juni 🌻

Hos ABAS og HSE+ er vi stolte af at introducere de helt nye datoer for vores arbejdsmiljøuddannelse skræddersyet til autobranchen.

Vi har allerede fået meget positiv respons på vores skræddersyede kurser i 2022 og 2023. Vores kursister har været begejstrede for det praksisnære og relevante indhold, og vi er overbeviste om, at du og din virksomhed også vil være det.

Hvis din virksomhed har over 10 ansatte eller flere, er det et krav, at I har en arbejdsmiljøorganisation (AMO), der samarbejder om at sikre et godt og sikkert arbejdsmiljø. Både ledelsens udpegede repræsentant og de medarbejdervalgte repræsentanter skal have gennemgået den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse.

Desværre er der stadig mange medarbejdere i autobranchen, der er en del af AMO'er, hvor kravet til den lovpligtige uddannelse er blevet overset. Hvad mange kan glemme er, at det kan føre til påbud og bøder, hvis Arbejdstilsynet besøger virksomheden og medarbejderen der er tilknyttet AMO'en ikke har taget uddannelsen.

Arbejdsmiljøkursus Roskilde

 

Det 3-dages kursus afholdes på følgende datoer:

19. marts 2024
20. marts 2024
16. april 2024

 

 

Det 3-dages kursus afholdes på følgende datoer:

03. juni 2024
04. juni 2024
24. juni 2024

 

Arbejdsmiljøkursus Jylland

Selvom strukturen på hovedparten af uddannelsen er lovpålagt og ens for alle, er vi stolte af at kunne tilbyde dig en oplevelse, der er unik for autobranchen. Vi forstår de udfordringer, din branche står over for, og HSE+ har derfor udviklet et kursustilbud, der er skræddersyet til netop disse udfordringer.

Vi har alle hørt om de kursusdage, hvor deltagerne er en broget forsamling fra vidt forskellige brancher - en pædagog fra en børnehave, en kantinemedarbejder, en landmand og en fra kommunens parkafdeling. Hos os kan du se frem til at tilbringe de tre kursusdage med dine egne branchefolk, hvor undervisningen tager udgangspunkt i de specifikke problemstillinger, I står over for.