Vision, Mission og Værdier

Vi er din partner

ABAS Miljøservice er din partner, når det kommer til miljørigtige løsninger i din virksomhed. Vi er et non-profit selskab, der er skabt af autobranchen. Det er derfor, at vi kan kalde os for ’din partner’. Vi er nemlig ejet af kunderne, og vi stræber efter, at blive din foretrukne udbyder af miljørelaterede ydelser i autobranchen.

Vi har en ambition. En ambition om at sikre autobranchen og miljøets interesser på den bedst mulige måde. En ambition der driver os mod nye mål, en mere bæredygtig fremtid og spændende partnerskaber, skabt af fremtidens tilgang til miljø. Vores mission og vision udspringer af denne ambition, og vores værdier definerer den måde, vi gør forretning.

Vision

ABAS Miljøservice vil gennem involvering af vores interessenter være hele autobranchens egen non-profit leverandør inden for alle aspekter af miljøområdet. At gøre dette betyder, at vi vil tilbyde branchen et bredt udvalg af relevante ydelser af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser - vi vil være din partner på miljøområdet.

Mission

Vi er autobranchens egen non-profit forening der udfører, bidrager og leverer ydelser inden for miljøområdet. Vi er derfor til for at gøre det nemt for dig at tilgodese miljøet i din forretning, så du sikrer dine og miljøets interesser bedst muligt, og får tid til at koncentrere dig om det vigtige i din forretning.

Vores Værdier – Grundlaget for den måde, som vi gør forretning

Ansvarlighed

Ansvarlighed er grundlaget for, at vi kan levere løsninger som styrker miljøområdet. Vi har stor fokus på kundens behov, og vi tager ansvar for, det vi gør, og dem vi gør det for.

Handlekraft

Vi har altid fingeren på pulsen, og skaber resultater gennem handlekraft og initiativ. Igennem dette vil vi aktivt bidrage til, at dine behov bliver dækket på bedste vis.

God Service

Vi fokuserer på at levere den bedste service til vores kunder. Derfor placerer vi kundeoplevelsen i centrum af alt hvad vi gør. Vi er bevidste om, at tilfredse kunder er nøglen til succes – og at vi er til for kunderne.

Kvalitet

Hos os er kvaliteten i fokus. Vi vil skabe en ensartet høj kvalitet og tænker konstant i forbedringer. Vi er stolte af vores høje faglige niveau, og udvikler løbende vores kompetencer, for at sikre, at vi er førende i branchen.

Troværdighed

Vi sætter troværdighed højt såvel eksternt som internt. Gennem åbenhed og ærlighed opnår vi dette, hvilket er fundamentet for et godt samarbejde. Vi lægger vægt på at sige, hvad vi gør, og gøre det vi siger.

Arbejdsglæde

En forudsætning for at skabe værdi i vores ydelser for vores kunder er arbejdsglæde. Netop dette er med til at sikre, at vi til enhver tid leverer vores bedste inden for alle områder.