Persondatapolitik

Ved at benytte abas.dk accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

Vi respekterer fuldt ud dine personlige oplysninger, og vi passer godt på dem. Desuden er vi opmærksomme på behovet for beskyttelse og forsvarlig behandling af dine person data.
Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, så bedes du undlade at benytte vores website.

Har du spørgsmål, ønsker at tilbagetrække dit samtykke eller andet i den henseende, er du altid velkommen til at kontakte os på abas@abas.dk, så vil vi tage hånd om din forespørgsel hurtigst muligt.

 

Personoplysninger og hvad vi bruger dem til 

Når du udfylder en kontaktformular eller tilmelder dig vores nyhedsbrev, så afgiver du nogle personoplysninger (navn, e-mail, telefonnummer og eventuelt en besked).

Først og fremmest anvender vi disse oplysninger til at være i stand til at yde den service som du beder om:

  • at sende en forespørgsel, klage, feedback eller andet
  • tilmelding til vores nyhedsbrev

 

Abas.dk indsamler altså kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere den ydelse du efterspørger, samt at hindre og bekæmpe misbrug.

Som besøgende på abas.dk accepterer du automatisk, at vi bruger cookies. Dette bruges til at tilpasse siden ud fra brugerrelaterede statistikker. På den måde, kan vi tilbyde en overskuelig og brugervenlig hjemmeside, som er tilpasset dig. Du kan læse mere om vores cookiepolitik her.

Retsgrundlaget for vores indsamling, opbevaring og behandling af personoplysningerne er i henhold til persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og litra f.

 

Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?

Vi opbevarer dine oplysninger i 26 måneder, herefter slettes de automatisk, eller ind til du ønsker, at tilbagetrække dit samtykke.
Denne opbevaringsperiode finder vi nødvendig for at optimere vores website bedst muligt med henblik på at forbedre brugeroplevelsen og sitets funktionalitet.

 

Videregivelse af persondata

Personoplysninger afgivet på abas.dk videregives kun til:

  • Virksomhedens interne afdelinger, som er nødvendige for at levere den ydelse du efterspørger
  • Google Analytics

 

Overførsel af oplysninger til 3. lande

Dine oplysninger overføres ikke til lande uden for EU, EØS og EU-US Privacy Shield-ordningen.

 

Dine rettigheder

Du har altid ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig.

Jfr. persondataforordningens artikel 16 har du ret til at få urigtige oplysninger vi har om dig rettet eller slettet.

Jfr. persondataforordningens artikel 17 har du ret til at få slettet dine oplysninger hos os og vores databehandler (såfremt vi har udvekslet oplysninger). Blot ved at afmelde vores nyhedsbrev udøver du denne ret, og vi sørger for at slette alle dine oplysninger.

Jfr. persondataforordningens artikel 18 har du ret til at få begrænset vores behandling af oplysninger om dig.

Jfr. persondataforordningens artikel 21 har du i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger.

Du har ret til at kunne klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger. Se mere på www.datatilsynet.dk.