Om Os

Vi er skabt af dig til dig

ABAS Miljøservice blev grundlagt i 1989 med ambitioner om, at gøre det nemmere at håndtere affald for autobranchen. I dag tilbyder vi et bredt sortiment af produkter og services inden for miljø til alle størrelser af værksteder, baseret på en filosofi om at sikre vores kunder og miljøets interesser bedst muligt.

Vi er kommet en lang vej siden vi leverede vores første container i 1989. I dag har vi mere end 1600 kunder over hele Danmark, som har valgt os til at varetage deres miljø. I 25 år har vi vokset fra blot at håndtere affald til at varetage alt på miljøområdet.

ABAS Miljøservice forstår at autobranchen har brug for en partner til at varetage miljøområdet, som skaleres og ændres i forhold til virksomhedernes behov ændres. Nogle har blot brug for at vi henter deres affald, andre har brug for en totalløsning, som indebærer alle bekymringer på miljøområdet. Lige meget størrelsen og behovet for virksomheden, kigger vi konstant efter hvordan vi på bedst mulige vis kan hjælpe dig og din virksomhed.

Det er i vores DNA at se fremad, og hjælpe med at forme en bedre fremtid. Derfor søger vi konstant nye måder, hvor vi kan hjælpe på dette område. Det er i livsblodet, som render i gennem ABAS Miljøservice. Vi er drevet af at hjælpe dig med at forstærke din virksomhed, og give dig mere tid til kernen i din virksomhed.

Mission

”Vi er autobranchens egen non-profit forening der udfører, bidrager og leverer ydelser inden for miljøområdet. Vi er derfor til for at gøre det nemt for dig at tilgodese miljøet i din forretning, så du sikrer dine og miljøets interesser bedst muligt, og får tid til at koncentrere dig om det vigtige i din forretning”

Vision

”ABAS Miljøservice vil gennem involvering af vores interessenter være hele autobranchens egen non-profit leverandør inden for alle aspekter af miljøområdet. At gøre dette betyder, at vi vil tilbyde branchen et bredt udvalg af relevante ydelser af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser - vi vil være din partner på miljøområdet. ”

Vores Værdier - Grundlaget for den måde, som vi gør forretning