Fordele

Der findes mange fordele ved at vælge os

Hos ABAS Miljøservice har vi stor ekspertise inden for miljøområdet. Fordelene ved at bruge os er mange og åbenlyse. Vi ønsker en høj miljøprofil, samt at være kendt som en aktiv medspiller for et bedre miljø.

Vi ønsker at udbyde effektive og konkurrencedygtige totalløsninger, der gennem en helheds-orienteret indsats skaber værdi for vores kunder og resulterer i stor sikkerhed, begrænset ressourceforbrug og mindst mulig miljøbelastning.

Udover at overholde lovgivningen søger vi at mindske påvirkningen af vores omgivelser gennem forebyggelse og løbende forbedringer.

Derfor vælger andre os

Høj kvalitet

Hos os er kvaliteten i fokus. Vi vil skabe en ensartet høj kvalitet og tænker konstant i forbedringer. Vi er stolte af vores høje faglige niveau, og udvikler løbende vores kompetencer, for at sikre, at vi er førende i branchen.

Mere end 30 års erfaring

Med over 30 år på bagen, ser vi os selv som specialister på miljøområdet. På 30 år er vi vokset fra blot at håndtere affald til at varetage alt på miljøområdet.

Alt indenfor miljøområdet

Vi tilbyder et bredt sortiment af produkter og services inden for miljø til alle størrelser af værksteder, baseret på en filosofi om at sikre vores kunder og miljøets interesser bedst muligt.

God og hurtig kundeservice

Vi fokuserer på at levere den bedste service til vores kunder. Derfor placerer vi kundeoplevelsen i centrum af alt hvad vi gør. Vi er bevidste om, at tilfredse kunder er nøglen til succes – og at vi er til for kunderne.

Stort kendskab til industrien

I 1989 blev ABAS Miljøservice grundlagt med ambitioner om, at gøre det nemmere at håndtere affald for autobranchen. Derfor har vi et stort og godt kendskab til autobranchen.

Du og miljøet bliver fremtidssikret

Vi er autobranchens egen non-profit forening der udfører, bidrager og leverer ydelser inden for miljøområdet. Vi er derfor til for at gøre det nemt for dig at tilgodese miljøet i din forretning, så du sikrer dine og miljøets interesser bedst muligt, og får tid til at koncentrere dig om det vigtige i din forretning.