E-Miljø

E-Miljø er et miljø- og arbejdsmiljøstyringsværktøj til autobranchen, der skaber gennemsigtighed, overblik og overholdelse af lovkrav.

IT-systemet kan anses som værende et dynamisk værktøj til styring og forbedring af din virksomhed, samtidig med at det gør din hverdag nemmere. Arbejdet med dette er hverken helligt eller med løftede pegefingre. Det er ganske enkelt en naturlig del af styringen af din forretning, som er tilpasset autobranchen og dine behov. Vi har derfor udviklet en nem og overskuelig brugerplatform, som har et enkelt visuelt og lækkert design.

E-Miljø er udviklet specielt til autobranchen, og er markedets absolut billigste miljøstyringssystem!

Pris for første lokation: 3.980,-/år
Pris for lokationer derefter: 1.990,-/år

Læs mere omkring de forskellige moduler her

Opsætning

Eftersyn af Udstyr

Arbejdsmiljø - To Do

APV

Kemikalier

Affald


 

Hvad siger kunderne?

"Det her sender et professionelt signal. Uanset om det handler om APV’er, brandsikkerhed eller uddannelse".

Peter Henningsen, Medindehaver
OJA Biler

 

”Der er flere fordele ved at gøre alle de her mange oplysninger digitale og tilgængelige i en browser. I systemet er nemlig også indbygget en påmindelsesfunktion med farve grøn, gul og rød. Så snart et stykke værktøj, en uddannelse eller andet relevant er ved at nærme sit udløb, så får jeg og værkstedet besked om det. På den måde kan de ansatte og jeg hele tiden være på forkant med vigtige datoer. Det er vigtigt for både vores sikkerhed, men ikke mindst også i kontakten med myndighederne".

Ulla Forsing,
Bilcenter Sabro

 

E-Miljø kan bruges på alle enheder

E-Miljø er et internet-baseret IT-system, som kan bruges på alle enheder. Uanset om det er på computeren, tablet eller telefon har I altid adgang til systemet. Det gør det nemmere, at gøre systemet til en fast del af jeres hverdag, hvor I f.eks. kan bestille tømning af jeres affald imens I står ved siden af containerne. Det er smart, brugervenligt og nemt for alle i virksomheden - ejeren såvel som mekanikeren.

Det vil samtidig sige, at I ikke skal bruge tid på installationer eller opdateringer. Systemet er konstant opdateret til jeres behov.

 

 

Over 30 års erfaring med autobranchen – Samlet i én løsning

E-Miljø er et IT-system som samler alle de gøremål autobranchen har indenfor miljø og arbejdsmiljø. Det er over 30 års erfaringer med autobranchen omsat til én samlet løsning, der effektiviserer jeres forretning.

Med E-Miljø får I et branchespecifikt IT-system, som består af branchetilpassede funktionaliteter og skabeloner.

 

Over 1000 medlemsvirksomheder og 6000 aktive brugere

I slutningen af 2016 lancerede vi E-Miljø, og i dag er vi allerede over 1000 medlemsvirksomheder og 6000 aktive brugere. Det er vi stolte af!

 

 

 

E-Miljø opbygning – Moduler og funktioner

IT-systemet er opdelt i moduler, som kan bruges efter din virksomheds behov. Samtidig udvides det løbende for at systemet kan tilpasses, som en fast del af autobranchens hverdag.

 

 

For virksomhedens bedste

  • Styring
  • Altid ét fuldt overblik
  • Proaktiv tilgang til miljø og arbejdsmiljø
  • I sikrer systematik, ensartethed og løbende forbedring af virksomhedens håndtering af miljø og arbejdsmiljø
  • Undgå tvister m. fuld dokumentation

For medarbejdernes bedste

  • Åbenhed
  • Gør det muligt at fremme sundhed, sikkerhed og kultur
  • Medarbejderne motiveres
  • Fastholdelse af medarbejdere