Hvad siger vores kunder om os?

Peter Henningsen,
OJA Biler

Medindehaver

OJA Biler mener, at E-Miljø sender et professionelt signal

”Det her sender et professionelt signal. Uanset om det handler om APV’er, brandsikkerhed eller uddannelse.

Der er også rigtig god interaktion mellem produkter fra autogrossister og så E-Miljø. Hertil har jeg oplevet en rigtig god support og kundehåndtering fra ABAS, når jeg har haft tvivlsspørgsmål”.

 


 

Ulla Forsing,
Bilcenter Sabro

Bilcenter Sabro bruger E-Miljø til at få styr på dokumentationen

”Der er flere fordele med at gøre alle de her mange oplysninger digitale og tilgængelige i en browser. I systemet er nemlig også indbygget en påmindelsesfunktion med farve grøn, gul og rød. Så snart et stykke værktøj, en uddannelse eller andet relevant er ved at nærme sit udløb, så får jeg og værkstedet besked om det. På den måde kan de ansatte og jeg hele tiden være på forkant med vigtige datoer. Det er vigtigt for både vores sikkerhed, men ikke mindst også i kontakten med myndighederne.

E-Miljø giver os nogle hurtigere og mere håndgribelige redskaber til at dokumentere, at vi har vores papirer, sikkerhedsdatablade, serviceeftersyn, arbejdsmiljø og så videre i orden. Og at det er digitalt gør det noget nemmere at arbejde med.
Ved at kunne tilgå vores sikkerhedsdatablade, oversigt over kemikalier, serviceeftersyn og så videre, så er alle også med på ‘rigets tilstand’. Det skal gøre det nemmere for alle ansatte at føle sig oplyste”.