Modul: Virksomhedsopsætning

Grundig og gratis opsætning af jeres virksomhed i E-Miljø

Med E-Miljø får du adgang til din helt egen portal med login, som kan personliggøres så det passer jeres forretning. Først skal dit værksted oprettes i systemet af ABAS Miljøservice. Dette er systemets kerne, og vil bestå af indledende brugerhåndtering (oprettelse af virksomhed/værksted) samt tilpasning af loginskærmens baggrund og logo. Derefter vil du yderligere kunne opsætte og personliggøre systemet, så det passer til netop jeres virksomhed.

Gratis basisopsætning

Nu sparer I tid! I øjeblikket kan I nemlig få gratis basisopsætning ved køb af E-Miljø. Du sparer 1.995 kr. Din fordel er, at du kommer godt i gang med at bruge E-Miljø på en nem og hurtig måde.

I samarbejde med din lokale konsulent og vores hovedkontor får vi de basale data ind i dit E-Miljø.

Konsulenten hjælper dig med opsætningen af din virksomhed ved at indsamle data hos jer, og vores E-Miljø supportere vil bagefter, skridt for skridt, få jer gennem opsætningen og dataindsamlingen.
Du kommer således i gang med de vigtigste moduler i E-Miljø, og du kan så udvide brugen løbende efter behov.

Vores supportere sidder altid klar til at hjælpe dig - det er ganske gratis!

E-Miljø er for alle typer virksomheder i autobranchen

E-Miljø passer til alle slags virksomhedstyper - små såvel som store. Arkitekturen er derfor en enkel hierarkisk platform, hvor afdelinger, områder og brugere kan tilføjes efter behov. Samtidig med at de forskellige ansatte kan tillægges forskellige brugerniveauer, og dermed rettigheder i forhold til deres funktion i virksomheden. For at illustrere dette kan du nedenfor se forskellen på den traditionelle arkitektur i E-Miljø, samt koncern arkitekturen.

(Eksempel på systemstruktur for et almindeligt værksted)
(Eksempel på systemstruktur for en virksomhed med flere afdelinger)

Som det fremgår ovenfor, så kan man for det almindelige værksted inddele sin virksomhed i forskellige områder (f.eks. mekanisk værksted, pladeværksted, administration, lager, etc.). Er man en større koncern med to eller flere afdelinger, så er det tilmed muligt at se ned i de forskellige afdelinger på tværs af hinanden i systemet. Dette bidrager til at I altid har det fulde overblik over jeres miljø og arbejdsmiljø, samt mulighed for at estimere virksomhedens tilstand.

Inddrag samtlige medarbejdere

Den primære tanke bag E-Miljø er at samle alt miljø- og arbejdsmiljøarbejde i ét system, hvor alle ansatte har adgang fra alle enheder. Det er også en af systemets store styrker, at alle medarbejdere kan oprettes i systemet. Det gør systemet endnu mere funktionelt. Jo flere der har adgang til E-Miljø, jo højere vil jeres udbytte af systemet være.

Det er muligt, at tildele bestemte rettigheder til bestemte brugere, hvilket giver hver enkelt medarbejder forskellige muligheder i forhold til skrive- og læserettigheder i de forskellige moduler.
Alle medarbejdere bliver oprettet med en mail tilknyttet. Dette gør det muligt for jer, at bruge systemet mere smart via alarmering og kalenderintegration (på tværs af udbydere). På den måde gør systemet det muligt for jer at være proaktive, og komme på forkant med miljø- og arbejdsmiljømæssige opgaver.