Enorm interesse til au2messe 2016

au2messe_billede

Au2messen 2016 i Fredericia var en stor succes for ABAS Miljøservice. Vores nyeste produkt, IT-systemet E-Miljø, som kan hjælpe autobranchen med at få styring på miljø- og arbejdsmiljøforhold, blev taget overvældende godt imod.

Tak for jeres overvældende interesse på au2messen 2016. Vi fik lov til at møde rigtig mange engagerede mennesker indenfor branchen, og vi vil gerne takke for jeres store fremmøde og gode dialoger.

Vi bestræber os på at kontakte, jer som var interessede i vores nye IT-system, E-Miljø, snarest muligt, for at følge op på vores givende dialoger.

Og så til messekonkurrencen! Der var 34,1 kg. oliefiltre i vores container. Eigil Elboe fra Brdr. Elboe er den heldige vinder af et års abonnement af E-Miljø, og Mette Bjerre er vinderen af en tur med fart over feltet til djævleræs. Disse er kontaktet.