Vi får en ny leverandør

Vi har i gennem længere tid smedet på noget nyt. Fra d. 1. november 2020 igangsættes et nyt samarbejde med MiljøLogistik.

MiljøLogistik skal stå for kørsel af det meste ikke-farlige affald som; pap, brændbart, papir, fortroligt papir, autoruder, kofangere, m.m.

Vores nye leverandør er et selskab, der står for koordinering af samarbejdet mellem en række regionale og lokale vognmænd, der på denne måde kan løfte landsdækkende opgaver.

Det er vores overbevisning, at vi fremover vil få en højere kvalitet og bedre service. Vognmændende har flere biler og er mere agile.

For at lette processen med at skifte underleverandør, har vi købt alle de containere, der står ude hos jer. Det vil sige, at der ikke vil være nogen ombytning. Men at I beholder det I har i dag. I forbindelse med skiftet vil vi fremover tømme minicontainere og mid/vip containere med pap og brændbart i fast interval. De berørte medlemmer får individuel e-mail om dette.

I opstartsperioden kan enkelte medlemmer have brug for at bestille en ekstra tømning af pap eller brændbart, da tømningsfrekvensen er uændret, men kan være forskudt i forhold til den tidligere underleverandør.

Vi ser frem til at samarbejdet igangsættes og håber, at I vil tage godt imod dem.