E-Miljø: Et web-baseret it-system skræddersyet til autobranchen

En arbejdspladsvurdering, en kemisk APV eller eftersyn på maskiner og udstyr er eksempler på opgaver, du skal have styr på og kunne dokumentere ved besøg af Arbejdstilsynet.

E-Miljø er udviklet af branchefolk til autobranchen, i samarbejde med ABAS Miljøservice, og er et webbaseret hjælpeprogram på abonnement, hvor autoværksteder og bilforhandlere nemt kan holde styr på og dokumentere deres miljø- og arbejdsmiljøarbejde digitalt.

"E-Miljø passer til alle slags virksomhedstyper - små såvel som store. Den primære tanke bag E-Miljø er at samle alt miljø- og arbejdsmiljøarbejde relateret til autobranchen i ét system, som kan tilgås via alle enheder. En af systemets helt store styrker er, at alle medarbejdere kan oprettes i systemet. Samtidig kan forskellige ansatte tillægges forskellige brugerniveauer og dermed rettigheder i forhold til deres funktion i virksomheden" fortæller Jesper Hviid Nielsen til Motormagasinet.

Læs resten af artiklen her.