Rigtig god sommer! ☀️

Sommeren står for døren, og det betyder solskin, grillaftener, is – og selvfølgelig sommerferie. I den forbindelse holder vores kontor lukket i uge 29 og 30. Vi vender stærkt tilbage igen d. 29. juli.

Det betyder, at der er lukket for personlig betjening, håndtering af tømningsbestillinger (pr. mail og telefon) samt support til E-Miljø i uge 29 og 30. Vores vognmænd kører dog som planlagt, så jeres affald bliver stadig afhentet på de planlagte ruter.

 

Bestil tømninger igennem E-Miljø
Til gengæld kan du, som altid, bestille tømninger via vores E-Miljø system. Bestillingerne sendes automatisk videre til vores underleverandører (bortset fra de bestillinger med kommentarer i bemærkningsfeltet), som vil behandle dine bestillinger som planlagt og bestilt.

HUSK! Skriv KUN i bemærkningsfeltet, hvis det er vigtigt – for eksempel, hvis du holder sommerferielukket i nogle uger eller andre vigtige oplysninger.
Der kan opstå mindre forskydninger af bestillinger i perioden, da vores underleverandører også har en feriekalender, der skal gå op. Vi håber på din forståelse.

 

Bestil jeres tømninger allerede nu
I forbindelse med at sommerferien nærmer sig med hastige skridt, anbefaler vi, at du allerede nu bestiller tømning for at sikre hurtigst mulig afhentning. Alle ABAS-kunder kan foretage deres bestilling på www.e-miljo.dk.

Har du brug for hjælp med at logge ind på E-Miljø for at bestille tømning, så kontakt os endeligt – vi hjælper gerne.

God sommer til jer alle!