Udtjente plastkofangere bliver i høj grad genbrugt

Der har i den seneste tid været en del dialog om reparation af plastkofangere frem for at de smides på lossepladsen. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at det er vi naturligvis enige i - vi skal reparere mere end at smide ud. Til gengæld, når dette ikke er muligt, skal vi genbruge ressourcerne. Og her er vi eksperter.

I kan læse mere om vores direktør, Jesper Hviids, input til det omtalte emne her, samt hvordan vi også har en løsning til hvordan virksomheder kan overholde den nye affaldsbekendtgørelse, som for nylig blev vedtaget.
Her kommer virksomheder til at have fokus på affaldssortering i mange flere fraktioner, end vi har været vant til. De nye krav skal være opfyldt inden udgangen af 2022.

Er I interesserede i et tilbud på jeres affaldssortering, så kontakt  på tlf. 78704612 eller mail dm@abas.dk