Åbningstider i sommerferien og bestilling af tømninger i E-Miljø

Sommer betyder solskin, grillaftener, is – og selvfølgelig sommerferie. I den forbindelse vil du opleve nogle ændrede åbningstider over juli måned, samt start august.

 

Åbningstider uge 28-31

Uge 28: 08.00-12.00

Uge 29-30: Sommerferielukket

Uge 31: 08.00-12.00

 

Det betyder at der er lukket for betjening, håndtering af tømningsbestillinger (per mail og telefon) og support til E-Miljø i uge 29-30.

Bestil tømninger igennem E-Miljø

Til gengæld kan du som altid bestille tømninger via vores E-Miljø system. Når du bliver medlem af ABAS Miljøservice, får du oplyst et login som skal bruges til at komme ind på www.e-miljo.dk.

Ved få klik kan du bestille tømning af dine enheder ved at gøre følgende:

  • Gå ind i affaldsmodulet
  • Gå ind i undermodulet ”Bestil Tømning”
  • Tryk på den fraktion, der ønskes tømt
   • Angiv evt. hvor meget der skal afhentes og gem
  • Afslut ved at trykke på den grønne knap: ”Bestil Tømning”.

Bestillingerne bliver automatisk sendt videre til vores underleverandører (bortset fra de bestillinger, hvor I har skrevet en kommentar i bemærkningsfeltet), og de vil så behandle dine bestillinger som planlagt og bestilt.

NB!!! Det er meget VIGTIGT at kommentarfeltet KUN udfyldes, hvis der er vigtig information der skal igennem. Det kan for eksempel være, hvis du holder sommerferielukket. Hvis du bruger kommentarfeltet, lander bestillingen i ABAS’ e-mail, og denne kan vi så først tage os af, når vi kommer tilbage fra ferie.

Der kan opleves mindre forskydninger af bestillinger i perioden. De kan opstå, da vores underleverandører også har en feriekalender, der skal gå op. Vi håber på din forståelse.

 

Bestil jeres tømninger allerede nu

I forbindelse med at sommerferien nærmer sig med hastige skridt, anbefaler vi, at du allerede nu bestiller tømning for at sikre at det bliver kørt hurtigst muligt. Alle ABAS-kunder kan aflægge deres bestilling igennem www.e-miljo.dk.

 

Har Du brug for hjælp med at logge ind på E-Miljø for at bestille tømning, så kontakt os endelig – vi hjælper gerne.

 

Vi ønsker dig en rigtig god sommer!