Bestil tømning af affald online og nye åbningstider på kontoret

I slutningen af 2016 lancerede vi et nyt produkt, E-Miljø. E-Miljø er et miljø- og arbejdsmiljøstyringsværktøj, der skaber gennemsigtighed, overblik og overholdelse af lovkrav.

Som medlem af ABAS Miljøservice får I nu gratis adgang til at bestille tømning af jeres affald online i E-Miljø. I systemet vil jeres specifikke beholdere og affaldsfraktioner blive vist, og med ganske få klik kan I krydse dem af og bestille tømning døgnet rundt på computer, tablet og telefon. Langt de fleste af vores kunder er allerede nu oprettet i E-Miljø. Hvis I endnu ikke er oprettet i systemet vil I blive oprettet i den nærmeste fremtid.

Vi får dagligt rigtig mange opkald med tømningsordrer, så for at lette vores administration – og derved sikre de lave priser – giver vi nu denne smarte og enkle bestillingsløsning til alle. I den forbindelse kan vi også meddele, at åbningstiderne for personlig betjening vil blive ændret fra d. 1. oktober. Fremover vil åbningstiderne være:

Mandag-torsdag: 8.00-13.00

Fredag: 8.00-12.00 

Er du interesseret i den fulde E-Miljø løsning?

Nu har de fleste af jer gratis adgang til en lille del af E-Miljø med muligheden for at bestille tømning. Men måske er I interesserede i mere? E-Miljø er et smart online system, som kan hjælpe jer med at skabe et bedre overblik og spare tid. Du kan få styr på alt fra eftersynsrapporter, udarbejdelse af APV’er og handlingsplaner, kemikalier og lovpligtige uddannelsesbeviser. Blot for at nævne nogle få funktioner. Vil du høre mere om den fulde løsning, kan du læse mere her eller kontakte os.